Podlovschi Vladimir, în prezent avocat titular în cadrul Cabinetului de Avocatură cu același nume este membru al Baroului București.
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Este, de asemenea, absolvent al Facultății de Psihologie – Universitatea București.

În abordarea problemelor profesionale, considerăm că este deosebit de important a se acorda fiecărui dosar și fiecărei probleme în parte nivelul cuvenit de atenție și de timp.
Acolo unde se impune, colaborăm și cu alți specialiști – notari, executori judecătorești, experți, ș.a.m.d

Serviciile pe care le oferim includ întotdeauna o finalitate – nu ne vom limita, spre exemplu, la obținerea unei hotărâri definitive, ci vom avea grijă ca cele stabilite prin hotarare să produca efecte și în realitate – fie că este vorba de ducerea la indeplinire de bunăvoie a celor stabilite de către instanță, fie că este vorba de punerea in executare a acestora.

Founded in 2015

2 people in their team


Practice areas
Accidents & Injuries
Bankruptcy & Debt
Civil & Human Rights
Real Estate

Languages spoken
English
German
French

Practice areas

Accidents & Injuries

Animal & Dog Injury
Assault & Battery
Car Accident
Defamation
Drugs & Medical Devices
Medical Malpractice
Wrongful Death

Este important să contactați un avocat in cazul nefericit țn care sunteți victima unui accident, întrucât procesul de obținere a despăgubirilor este unul complex. Costurile nu vor fi un impediment, întrucât consilierea este gratuită, iar onorariul înaintat pentru demararea procedurilor este unul minim, cabinetul nostru lucrând pe bază de onorariu de succes.

Bankruptcy & Debt

Bankruptcy
Debt & Collection
Credit Repair
Creditor

În funcție de fiecare situație în parte, vom selecta metoda cea mai rapida, dar și cea mai puțin costisitoare.
Vom determina, în primul rând, dacă dețineți un titlu executoriu, dacă creanța dumneavoastră poate fi recuperată printr-o procedură specială, rapidă, sau dacă se impune parcurgerea unei proceduri de drept comun.

Civil & Human Rights

Civil Rights

Procesul de divorț implică, de cele mai multe ori, stări emoționale negative, cu impact major, precum și decizii greu de luat sau strategii ce trebuie elaborate.Procesul de divorț implică, de cele mai multe ori, stări emoționale negative, cu impact major, precum și decizii greu de luat sau strategii ce trebuie elaborate. 

Real Estate

Commercial Real Estate
Foreclosure
Land Use & Zoning
Landlord & Tenant
Mortgage

Odată cu intrarea în vigoare a Legii 77/2016, în situația în care nu mai aveti posibilitatea de a face față ratelor bancare, aveți opțiunea de a da în plată imobilul ipotecat, stergându-se astfel si restul de datorie împreuna cu toate dobânzile, comisioanele și orice alte accesorii.Pentru acest lucru trebuie indeplinite o serie de condiții, și anume.

Similar lawyers in Bucharest

Iorgulescu-Legal

Iorgulescu-Legal

Bucharest, Romania

Founded in 2010
20 people in their team

Characterized by its dedication in providing legal advice at the highest levels, Iorgulescu-Legal is a Bucharest based Romanian law firm which...

English
Romanian
Spanish
French
Message