Cabinet de avocat Podlovschi Vladimir cover photo

Podlovschi Vladimir, în prezent avocat titular în cadrul Cabinetului de Avocatură cu același nume este membru al Baroului București.
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Este, de asemenea, absolvent al Facultății de Psihologie – Universitatea București.

În abordarea problemelor profesionale, considerăm că este deosebit de important a se acorda fiecărui dosar și fiecărei probleme în parte nivelul cuvenit de atenție și de timp.
Acolo unde se impune, colaborăm și cu alți specialiști – notari, executori judecătorești, experți, ș.a.m.d

Serviciile pe care le oferim includ întotdeauna o finalitate – nu ne vom limita, spre exemplu, la obținerea unei hotărâri definitive, ci vom avea grijă ca cele stabilite prin hotarare să produca efecte și în realitate – fie că este vorba de ducerea la indeplinire de bunăvoie a celor stabilite de către instanță, fie că este vorba de punerea in executare a acestora.

About Cabinet de avocat Podlovschi Vladimir

Founded in 2015

2 people in their team


Practice areas
Accidents & Injuries
Bankruptcy & Debt
Civil & Human Rights
Real Estate

Languages spoken
English
German
French

review star review star review star review star review star

Practice areas

Accidents & Injuries

Este important să contactați un avocat in cazul nefericit țn care sunteți victima unui accident, întrucât procesul de obținere a despăgubirilor este unul complex. Costurile nu vor fi un impediment, întrucât consilierea este gratuită, iar onorariul înaintat pentru demararea procedurilor este unul minim, cabinetul nostru lucrând pe bază de onorariu de succes.

Animal & Dog Injury
Assault & Battery
Car Accident
Defamation
Wrongful Death
Drugs & Medical Devices
Medical Malpractice

Bankruptcy & Debt

În funcție de fiecare situație în parte, vom selecta metoda cea mai rapida, dar și cea mai puțin costisitoare.
Vom determina, în primul rând, dacă dețineți un titlu executoriu, dacă creanța dumneavoastră poate fi recuperată printr-o procedură specială, rapidă, sau dacă se impune parcurgerea unei proceduri de drept comun.

Credit Repair
Debt & Collection
Creditor
Bankruptcy

Civil & Human Rights

Procesul de divorț implică, de cele mai multe ori, stări emoționale negative, cu impact major, precum și decizii greu de luat sau strategii ce trebuie elaborate.Procesul de divorț implică, de cele mai multe ori, stări emoționale negative, cu impact major, precum și decizii greu de luat sau strategii ce trebuie elaborate. 

Civil Rights

Real Estate

Odată cu intrarea în vigoare a Legii 77/2016, în situația în care nu mai aveti posibilitatea de a face față ratelor bancare, aveți opțiunea de a da în plată imobilul ipotecat, stergându-se astfel si restul de datorie împreuna cu toate dobânzile, comisioanele și orice alte accesorii.Pentru acest lucru trebuie indeplinite o serie de condiții, și anume.

Commercial Real Estate
Land Use & Zoning
Landlord & Tenant
Mortgage
Foreclosure

Similar lawyers in Bucharest

Iorgulescu-Legal

Iorgulescu-Legal

Bucharest, Romania

Founded in 2010
20 people in their team
About UsIorgulescu-Legal, situated in the heart of Bucharest, Romania, epitomizes excellence in legal service. Our firm is unwavering in its...
English
Romanian
Spanish
French
View profile
Darie, Manea and Associates Law Firm

Darie, Manea and Associates Law Firm

Bucharest, Romania

Founded in 2006
50 people in their team
DARIE, MANEA & ASSOCIATES LAWYERS IN BUCHAREST, ROMANIAHOW CAN WE HELP YOU?By Cristian Darie, founder and managing partner at “Darie,...
Romanian
English
Pavel, Margarit & Associates Romanian Law Firm

Pavel, Margarit & Associates Romanian Law Firm

Bucharest, Romania

Founded in 2006
50 people in their team
Who we areWe are specialized business lawyers committed to deliver excellenceWe are young and ambitious professionals eager to make a differenceWhat...
Romanian
English
Message